burgeriai

Burgeriai su plėšyta kiauliena tampa vienu populiariausių mėsos gerbėjų pasirinkimų. Iš JAV pietinių valstijų atkeliavusio kiaulienos ruošimo...

Nors įprastai burgeriai yra gaminami su mėsa, grilinimo entuziastas Tomas Petryla siūlo pabandyti pasigaminti fishburgerius (burgerius su žuvimi -...

„Ilgą laiką lietuviai buvo tik griliuotojai, tai yra jų meniu apsiribodavo tradiciniu šašlyku, vištos sparneliais, dešrelėmis. Tačiau...

Prieš keletą savaičių nuaidėjo naujiena, kad sporto baras „ Hooters “ nutraukia savo veiklą Lietuvoje. Čia maistas pirmuoju smuiku „negrojo“...

Šiame tekste bus faktų apie mane, kurių seniai laukėte. Kaip gaunamas maisto kritiko darbas ir kodėl vėl pradedu publikuoti tekstus anglų kalba.

Tai nebuvo lengva, bet buvo verta. Šeštadienis, sunkiausia Vilniaus knygų mugės diena. Vienuolika valandų ant kojų, autografai, pirkėjai ir...

Draugų „kulinarinis paveldas“  (4)

2018 m. lapkričio 13 d. 09:00

6 mėsainių tendencijos: ką mėgsta lietuviai?  (17)

2018 m. rugpjūčio 3 d. 21:09