Bulviniai blynai – riebaluose kepti blynai, kurių pagrindinis ingredientas yra bulvės. Dažniausiai gaminami iš tarkuotų arba trintų bulvių, bet taip pat kartais naudojama ir bulvių košė. Labiausiai paplitę Vidurio ir Rytų Europoje, žydų virtuvėje. Tradicinis Chanukos šventės patiekalas. Dažniausiai patiekiama su grietine, obuolių padažu arba džemu.
Įprastą patiekalą visada galima atnaujinti, pakeitus ingredientus ar pridėjus į jį naujų. Taip pasielgė ir tinklaraščio „Maisto mėgėja“...
Dažnam lietuviui bulviniai blynai – vienas gardžiausių bulvinių patiekalų. Valgomi visaip – kam skaniau su grietine, o kam – su uogiene. Bet...
Vienoje šeimoje prašymas pagaminti kažką skanaus yra aiškus signalas kepti bulvinius blynus . Vieni mėgsta klasikinius, o kitiems reikia paieškoti...
Bulviniai blynai – puikiai derantis bulvių traškumas su varškės kremiškumu. Iškepkite blynų šeimai ar draugams. Bulvinius blynus valgykite ,...
Kaip ir kiekvienais metais Alfas vėl stebina naujausia savo mėgstamiausio patiekalo interpretacija. Atrodytų, ką galima naujo sugalvoti juos ruošiant,...