bulviniai blynai

bulviniai blynai

Bulviniai blynai – riebaluose kepti blynai, kurių pagrindinis ingredientas yra bulvės. Dažniausiai gaminami iš tarkuotų arba trintų bulvių, bet taip pat kartais naudojama ir bulvių košė. Labiausiai paplitę Vidurio ir Rytų Europoje, žydų virtuvėje. Tradicinis Chanukos šventės patiekalas. Dažniausiai patiekiama su grietine, obuolių padažu arba džemu.

Kristina iškepė bulvinius blynus su tunu – gal ir nepatikėsite, bet labai gardu

Įprastą patiekalą visada galima atnaujinti, pakeitus ingredientus ar pridėjus į jį naujų. Taip pasielgė ir tinklaraščio „Maisto mėgėja“...

Bulviniai blynai pagal močiutės receptą – tikras malonumas

Dažnam lietuviui bulviniai blynai – vienas gardžiausių bulvinių patiekalų. Valgomi visaip – kam skaniau su grietine, o kam – su uogiene. Bet...

9 bulvinių blynų receptai: su faršu, sūriu, varške ar pievagrybiais – visi tokie puikūs, kad sunku ir išsirinkti

Vienoje šeimoje prašymas pagaminti kažką skanaus yra aiškus signalas kepti bulvinius blynus . Vieni mėgsta klasikinius, o kitiems reikia paieškoti...

Bulviniai blynai su česnakiniu varškės padažu – be galo gardu (1)

Bulviniai blynai – puikiai derantis bulvių traškumas su varškės kremiškumu. Iškepkite blynų šeimai ar draugams. Bulvinius blynus valgykite ,...

Kitoks bulvinių blynų receptas: greitas, lengvai pagaminamas ir tikrai sužavės azijietiško maisto mėgėjus

Kaip ir kiekvienais metais Alfas vėl stebina naujausia savo mėgstamiausio patiekalo interpretacija. Atrodytų, ką galima naujo sugalvoti juos ruošiant,...