brokoliai

brokoliai

Brokolis – bastutinių (Brassicaceae) šeimos kultūrinė kopūsto (Brassica oleracea) atmaina. Valgomoji brokolių dalis – žiedkočiai ir pumpurai. Jie sudaro nedidelę ryškiai žalią (kartais – į mėlynumą) galvutę, sveriančią iki 300 g.

Kas nenori būti sveikas ir energingas, nepaisant to, kiek metų nurodyta asmens dokumente? Tokiu atveju įtraukite į valgiaraštį šiuos 20 supermaisto...

Kai kurie produktai tikrai daro poveikį tam tikroms būsenoms ir procesams, kurie paprastai siejami su menstruacijų ciklu, rašoma portale bustle.com....

Vasara yra pats geriausias metas valgyti daugiau žalumynų – gausus šviežių daržovių pasirinkimas leidžia gerokai praplėsti savo sveiko maisto...

Liepos darbai darže, sode ir gėlyne

2020 m. liepos 1 d. 07:00

Vaismedžiai jau ima megzti vaisius. Esant daug vaisių, šakas reikia paremti, kad augantys obuoliai, kriaušės ir slyvos nenulaužtų šakelių iki...

Nors sutrikus sveikatai dažniausiai skubame pas gydytojus, pirmiausia priežasčių reikėtų ieškoti mityboje. Ne išimtis ir vaikai – tiesa, nuo to,...

Portale „Mother Nature Network“ pateikta glausta apžvalga, supažindinti su keletu retai sutinkamų, todėl keliančių nuostabą, tačiau išties...

Ką valgyti pavasarį, kad mažiau sirgtume?  (1)

2020 m. vasario 26 d. 11:27

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
|Maža didelių žinių kaina