Biovela

„Samsono“ mėsos perdirbimo cecho vadovė – apie besikeičiančius įpročius, jaunus darbuotojus ir konkurenciją (2)

Šakių rajone įsikūrusio įmonės „ Samsonas “ mėsos perdirbimo cecho vadovė Ramunė Butauskienė sako, kad nors lietuviai suvartoja daug...

Žinomi maisto nuomonės formuotojai: šie patiekalai nustebins kiekvieną (1)

Turbūt sutiksite, jog Valentino diena gali sukelti šiek tiek lengvo nerimo – kaip šiemet nustebinti brangų žmogų? Federico Meschino įstikinęs –...

Nesugalvojate, kaip ją nustebinti per Valentino dieną? Paskutinės minutės idėja

Artėjant Valentino dienai vyrai dažnai suka galvas, kaip nustebinti mylimas moteris. Šiais metais pradžiuginkite savo mylimąją romantiška ir gardžia...

„BIOVELA Group“ įrodo: tvari ir patogi pakuotė – misija įmanoma

Didžiausia ir moderniausia mėsos perdirbimo įmonių grupė Baltijos šalyse „BIOVELA Group“ nuolat investuoja į technologines naujoves.

Įmonei „Biovela-Utenos mėsa“ leista vykdyti koncentraciją

Konkurencijos taryba leido įmonei „ Biovela - Utenos mėsa “ įsigyti „Klaipėdos mėsinės“ prekės ženklą ir kitą su mėsos gamyba bei...