Prenumeruok

baltymai

baltymai

Baltymai – iš aminorūgščių sudarytos makromolekulės. Baltymai įeina į ląstelių ir audinių sudėtį, jų pagalba formuojami ląstelių ir audinių griaučiai, reguliuojama normali organizmo veikla, kovojama su infekcijomis, atliekamos sudėtingos cheminės reakcijos ir kita.

NAUJIENOS

Spirulina – cianobakterijų rūšis, dažnai vadinama mėlynai žaliais dumbliais, kurie auga tiek gėlame, tiek sūriame vandenyje. Kaip ir augalai,...

Skysčiai yra labai svarbūs mūsų organizmo veiklai ir sveikatai palaikyti. Tačiau ar galima gerti vandenį ir kitus gėrimus valgant? Geriau atsigerti...

Kai vidurnaktį jus užklups noras užkąsti, atsiverskite šį sveikų vėlyvo vakaro užkandžių sąrašą – jame rasite užkandžių variantus, kurie...

Mėsa – dažnas produktas mūsų mitybos racione. Jos patiekalus galime valgyti kone kasdien, nes mėsa pasižymi ne tik rūšių gausa, bet ir gamybos...

Šis varškės apkepas iškepa purus, minkštas, bet gana standus, dėl to patogu taip supjaustyti. Į apkepą dar galite įmaišyti šiek tiek avižinių...

Tikriausiai pabėgimo į gamtą tema ypač aktuali šiais netikėtumų ir neužtikrintumo laikais, kai gyvenimo tempas kaip niekada spartus. Tačiau koks yra...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10