Baltoji mišrainė – mišrainė, kurios pagrindą sudaro virtos pjaustytos bulvės ir kietai virti pjaustyti kiaušiniai. Taip pat dedama žaliųjų žirnelių, raugintų agurkų, viskas uždaroma majonezu. Kartais dar dedama virtos mėsos arba daktariškos dešros. Dažniausiai patiekiama prie šaltų mėsos patiekalų arba valgoma kaip garnyras.
Net ir baltoji mišrainė gali būti nenuobodi ir ypatinga, o kadangi be šio patiekalo sunku įsivaizduoti naujametinių valgių stalą, pats metas duoti...
Baltoji mišrainė – patiekalas, kuris artėjant žiemai vis dažniau puikuojasi ir ant kasdienio, ir šventinio lietuvių stalo. Ir nors tradiciniai...
Baltoji mišrainė – neatsiejama lietuvių šventinio stalo dalis. Ne išimtis ir artėjančios šv. Velykos . Tačiau ar sveika valgyti baltąją...
Baltoji mišrainė – vienas tų patiekalų, be kurio neįsivaizduojamas lietuvių šventinis stalas. Ne išimtis ir artėjančios Velykos . Visgi, nors...
Baltoji mišrainė – vienas labiausiai laukiamų patiekalų ant žiemos švenčių stalo. Retai kada apsieinama be šio gardumyno – mūsų šalyje...