baltoji mišrainė

baltoji mišrainė

Baltoji mišrainė – mišrainė, kurios pagrindą sudaro virtos pjaustytos bulvės ir kietai virti pjaustyti kiaušiniai. Taip pat dedama žaliųjų žirnelių, raugintų agurkų, viskas uždaroma majonezu. Kartais dar dedama virtos mėsos arba daktariškos dešros. Dažniausiai patiekiama prie šaltų mėsos patiekalų arba valgoma kaip garnyras.

Nusibodo tradicinė? 5 baltosios mišrainės receptai – nuo klasikinės su jautiena iki egzotiškos su krevetėmis ir veganiškos

Net ir baltoji mišrainė gali būti nenuobodi ir ypatinga, o kadangi be šio patiekalo sunku įsivaizduoti naujametinių valgių stalą, pats metas duoti...

Siūlo pagaminti kitokią baltąją mišrainę: vos keli ingredientai suteiks kiek netikėtą ir įmantrų skonį + 3 mišrainių receptai

Baltoji mišrainė – patiekalas, kuris artėjant žiemai vis dažniau puikuojasi ir ant kasdienio, ir šventinio lietuvių stalo. Ir nors tradiciniai...

Dietistė aptarė taip visų mėgstamą baltąją mišrainę: vieno ingrediento joje turėtų nelikti (5)

Baltoji mišrainė – neatsiejama lietuvių šventinio stalo dalis. Ne išimtis ir artėjančios šv. Velykos . Tačiau ar sveika valgyti baltąją...

Skaniau už tradicinę – išbandykite 3 baltosios mišrainės variacijas

Baltoji mišrainė – vienas tų patiekalų, be kurio neįsivaizduojamas lietuvių šventinis stalas. Ne išimtis ir artėjančios Velykos . Visgi, nors...

Pati skaniausia baltoji mišrainė: tik nekartokite klaidos, kuri ir sukelia uraganą pilve (3)

Baltoji mišrainė – vienas labiausiai laukiamų patiekalų ant žiemos švenčių stalo. Retai kada apsieinama be šio gardumyno – mūsų šalyje...