balandos

Artėja žiema – metas, kai išauga sergamumas gripu ir peršalimo ligomis. Temperatūra keičiasi – vis labiau šąla, o kadangi šaltesniame ore...

Nuostabaus skonio duona tiems, kurie netoleruoja glitimo.

Šeštadienio laidoje „Alfas live“ svečiavosi ypatinga viešnia – chemijos mokslų daktarė, knygų apie sveiką gyvenseną autorė, augalų žinovė,...

Turbūt nerastume žmogaus, kuris nebūtų ragavęs tokio universalaus patiekalo kaip košė . Ir nors dažniausiai ją skanauti renkamasi pusryčiams, vis...

Dažnas iš mūsų žinome, kad vartodami sausainius, šokoladus ir tortus gauname vadinamąsias „tuščias“ kalorijas, – kalorijų daug, o maistinių...

Apie geležį dažnai nekalbame. Nebent tada, kai kraujo tyrimai parodo, kad jos trūksta. Štai tada ir prasideda geležies paieškos. Visiems puikiai...

Šildyti ar valgyti šaltą: kas sveikiau?  (20)

2019 m. liepos 16 d. 14:20

Liaupsės baltymų karalienei – kynvai  (17)

2018 m. spalio 3 d. 12:20

Brokoliai – ar juos valgyti sveika visiems?  (15)

2018 m. rugsėjo 26 d. 11:59

1 2 3 4 5 6 7
|Maža didelių žinių kaina