arbata

arbata

Arbata – gėrimas, ruošiamas iš džiovintų kininio arbatmedžio (Camellia sinensis), Camellia assamica arba jų hibridų lapų ir pumpurų, kelioms minutėms užpylus juos karštu vandeniu.

Juodasis serbentas brandina unikalias uogas, kurios gali būti labai naudingos mūsų organizmui.

Pamačius rašinius apie Tarybinę armiją , tuoj užplūdo prisiminimai. Praėjus daugeliui metų, pasikeitus politinei sistemai, žmonių pažiūroms...

Įdienojus su rinke riestainių sustoju priešais naują dviaukštį pastatą. Kieme pūpso cemento maišas, į sieną atremtas karutis, drenažo vamzdis –...

Palmira Galkontaitė televizijoje dirbo daugiau nei trisdešimt metų, tačiau prieš metus jos karjeroje įvyko didelių pokyčių – moteris paliko...

Iš Latvijos pabėgti namo buvo galimybių. Tiesa pirmosiomis savaitėmis po Lietuvos Nepriklausomybės paskelbimo (sprendžiu iš savo laiškų seseriai)...

Lietuvos Nepriklausomos valstybės atkūrimo akto signatarė, Nepriklausomybės Akto signatarų klubo prezidentė Birutė Valionytė ketvirtadienį...

Gilyn į Rusiją: besiblaivanti šalis  (1)

2020 m. rugsėjo 16 d. 20:00

Koks Latvijos skonis?

2020 m. rugsėjo 4 d. 10:30

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
|Maža didelių žinių kaina