Prenumeruok

Aperityvas

NAUJIENOS

Actas – vienas iš dažniausiai virtuvėje naudojamų prieskonių, suteikiantis maistui ypatingą skonį ir aromatą, nuo senų laikų naudojamas...

Kalėdos ar Naujųjų sutikimas – be putojančio vyno ar šampano? O kodėl gi ne? Renginio metu pristatytas lietuvių sukurtas nealkoholinis gėrimas...

Mano vyras ant bajerio žydus šaudė. Taip, taip teisingai mane supratote – ant bajerio . Jo , sakau gi, išgirdote gerai – šaudė žydus....

Sugrįžę į gimtinę džiaugiamės kylančia Lietuvos žmonių maisto kultūra. Norinčių sužinoti sveikos italų virtuvės paslaptis regimai didėja....

Laikais, kai kelionių kryptis diktuoja jau nebe tiek pomėgiai, anksčiau aplankytos šalys, o daliai net ir ne jų piniginė, kur skristi, apsispręsti...

Koronavirusas per metus mūsų nepribaigė. Užtat vaistai nuo koronaviruso per porą savaičių pribaigė taiką ir ramybę. Sukėlė jeigu ne trečiąjį...

Kaip aš supratau, kad mada kuria pasaulį

2020 m. spalio 20 d. 20:00

Prancūziški vėlavimo ypatumai  (1)

2019 m. gruodžio 20 d. 20:00

Bėgdama nuo ligų griebėsi arbūzų  (1)

2018 m. rugpjūčio 4 d. 20:10