Vienkartinis plastikas ilgą laiką buvo mūsų parduotuvių lentynose, tačiau, po šių metų Europos Sąjungoje įsigaliojusios vienkartinio plastiko mažinimo direktyvos, pradėta drausti teikti rinkai visus iš aerobiškai skaidaus plastiko padarytus gaminius ir kai kuriuos vienkartinius plastiko gaminius. Be...
Andrius Bagdzevičius
4 straipsnių
Antrą kartą Lietuvoje startuoja projektas „30 geriausių restoranų“. Ta proga pirmąją vietą 2016 metų sąraše užėmusiame restorane „Stebuklai“ šįryt buvo paskelbtas Gero maisto akademijos sudarytas 60 restoranų sąrašas. Iš pastarųjų bus renkami šalies geriausieji. Tarp jų, beje, yra net 22 nauji kandi...
„Aš visai neblogai padarau daugiasluoksnius sumuštinius iš skrebučio, kiaušinienės ir šoninės. Tai būtų pirmas patiekalas. Antram patiekalui iškepčiau omletą. Desertų šiaip nemėgstu, todėl mano restorane tegul žmonės apsieina be desertų“, – toks būtų garsiausio šalyje maisto įstaigų kritiko Andriaus...
Kelerius metus namuose ant dujinės viryklės alų viręs 31-erių Andrius Jučas nė nesapnavo, kad jo sukurtas gėrimas bus pardavinėjamas visoje Lietuvoje. Šiuo metu 15 tūkst. litrų alaus, sukurto pagal A. Jučo receptą, brandinama Klaipėdos „Švyturio“ daryklos statinėse.