Šaltibarščiai – patiekalas, karštą vasaros dieną viliojantis kiekvieną lietuvį. Pamažu šią sriubą prisijaukina ir užsieniečiai, užsukantys...
Šaltibarščiai – patiekalas, karštą vasaros dieną viliojantis kiekvieną lietuvį. Pamažu šią sriubą prisijaukina ir užsieniečiai, užsukantys...
Virtuvės šefas Deivydas Praspaliauskas kartu su restorano „ Amandus “ komanda pademonstravo, kaip pasigaminti penkis užkandžius, kurie puikiai tiks...
Vienas geriausių Lietuvos šefų Deivydas Praspaliauskas neslepia – dukros gimimas kaip reikiant pakoregavo kruopščiai sudėliotus jo gyvenimo...
Populiaraus restorano Vilniuje „ Amandus “ savininkas ir garsus virtuvės šefas Deivydas Praspaliauskas pranešė džiugias naujienas – jis su savo...