alyvuogių aliejus

110 straipsnių

„Žinių radijo“ laida „Ekspertai pataria“, Gabrielė Grinkaitė

Aliejų naudojame kone kasdien, tačiau nuėjus į parduotuvę ne taip lengva jį išsirinkti. Daugybė skirtingų rūšių, gamybos būdų, be to, kiekviena etiketė vardina pačias įvairiausias gerąsias savybes. Kokį aliejų rinktis priklauso ir nuo to, ką planuojate su juo daryti, mat kepimui tinkami vieni, o mai...

„Žinių radijo“ laida „Ekspertai pataria“, Gabrielė Grinkaitė

Kai Lietuvoje vėžio diagnozę kasdien išgirsta beveik pusšimtis žmonių, o iš visų mirusiųjų per metus kas penkto gyvybę pasiglemžia būtent ši liga, nenuostabu, kad medikai vis garsiau kalba apie vėžio epidemiją. Tačiau, kaip pastebi biomedicinos mokslo specialistai, kitaip nei daugumos kitų epidemijų...

Žiedūnė Juškytė-Linkevičienė

Sekmadienio vakarą žinoma dietistė Rita Šilenskienė ne tik nustebino savo draugus ir „Facebook“ paskyros sekėjus, bet ir pati liko be žado – savo darže išvydo pačios užsiaugintą įspūdingo dydžio baklažaną. Svarstyklės rodė net 1,291 kg! Sveikos mitybos žinovė atskleidė, kaip pavyko užauginti tokį gi...