Alus

Alus – silpnas natūralus alkoholinis gėrimas. Stiprumas 2,5-12 % alkoholio tūrio. Gaminamas fermentuojant mielėmis miežių, kartais – kitų grūdų (kviečių, ryžių) salyklą. Skoniui pagerinti į alų dedama apynių ir kitų prieskonių. Stiprumui padidinti – cukraus, kartais – medaus.

Kategorija
Rūšiuoti pagal

29 receptai

Lengvai paruošiamas
25 min.

ATRADIMAS: traškūs pievagrybiai

Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Šokoladinis alaus pyragas

Reikia pasistengti
1 val. 50 min.

Karamelinis kumpis Velykoms

Reikia pasistengti
2 val. 40 min.

Aluje troškintas triušis

Lengvai paruošiamas
25 min.

Krabų lazdelės alaus tešloje

Lengvai paruošiamas
30 min.

Alaus sriuba su medumi

Lengvai paruošiamas
25 min.

Krevetės traškioje tešloje

Lengvai paruošiamas
40 min.

Šnicelis alaus tešloje

Reikia pasistengti
30 min.

YPATINGI prancūziški blynai

Lengvai paruošiamas
1 val.

Su alumi kepta duona

Lengvai paruošiamas
30 min.

Sūrio kotletai su krabų lazdelėmis

Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Pikantiški šonkauliukai

Lengvai paruošiamas
1 val.

Aluje virtas karpis

Lengvai paruošiamas
1 val.

Svogūnų sriuba

Lengvai paruošiamas
35 min.

Aluje troškintos midijos

Reikia pasistengti
1 val. 40 min.

Višta, kepta grilyje su alumi

Lengvai paruošiamas
30 min.

Aluje keptas karpis

Lengvai paruošiamas

Alaus ir garstyčių marinatas

Įkelti daugiau receptų