Grupuotės lyderis V. Dagys vėliau tvirtins, kad pirmą kartą susiduria su narkotikais ir iš pradžių net nežinojo, į kokią istoriją veliasi.

„Pavasarį į mane kreipėsi vienas rusas, jis paprašė pasaugoti jo vilkiką su priekaba. Tą rusą pažįstu jau 10 metų, žinojau, kad jis kažką daro su cigarečių kontrabanda“, – tvirtino jis.

„Man už tai pasiūlė 10 tūkst. eurų. Tada tai buvo dideli pinigai, surizikavau“, – savo vaidmenį šioje istorijoje bandė menkinti narkomafijos lyderis.

Po kiek laiko V. Dagys iš maskviečio sulaukė naujo prašymo: jis kontrabandai nori įsigyti puspriekabę, reiktų įvertinti jos ir ten įrengtos slėptuvės būklę.

„Praėjo gal pusantro mėnesio, buvo jau rugpjūtis, 30 laipsnių karščio. Gavau iš ruso žinutę, jis paprašė priekabą pastatyti kur nors po stogu, paslėpti nuo tiesioginių saulės spindulių“, – sakė V. Dagys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)