Kaip rašoma pataisos namų pranešime, E. Jankevičius, baigdamas savo kadenciją, padėkojo visiems Pravieniškių pataisos namų-atvirosios kolonijos pareigūnams ir darbuotojams už jų iniciatyvas ir idėjas, kruopštų ir profesionalų darbą.

„Tardamas atsisveikinimo žodį ministras sakė, kad nueitas ilgas ir sunkus kelias puoselėjant teisingumo politiką; ir kad kiekvienas darbuotojas savo kasdiene veikla prisideda prie teisės sistemos tobulinimo ir tolesnio kūrimo“, – teigiama pranešime.

E. Jankevičius taip pat skyrė apdovanojimus ir kitiems pataisos namuose vadovaujančias pareigas užimantiems pareigūnams – už pastangas ir siekį gerinti pareigūnų darbo sąlygas įkalinimo įstaigose, II laipsnio garbės ženklu „Už nuopelnus teisingumui“ apdovanotas Pravieniškėse dirbantis Ikiteisminio tyrimo įstaigų profesinės sąjungos pirmininkas Kęstutis Pauliukas. Už gerus darbo rezultatus ir ryžtingumą II laipsnio garbės ženklu „Už nuopelnus teisingumui“ apdovanotas l.e. direktoriaus pavaduotojo pareigas Sigitas Sadonis.

Tuo metu labiausiai pasižymėjusiems įstaigos darbuotojams įteiktos tik padėkos.

Įkalinimo įstaigoje E. Jankevičius taip pat apžiūrėjo, kaip vykdomi suplanuoti ir patvirtinti projektai, kuriais siekiama pagerinti Pravieniškių miestelio infrastruktūrą, atnaujinti senus įstaigos pastatus bei pagerinti įstaigoje bausmę atliekančių nuteistųjų socialines garantijas ir gyvenamąsias sąlygas.