G. Einikis žiniasklaidai tvirtino ir pats nežinantis, kokią sumą kam yra skolingas. Skaičiuojama, kad jo skolos perkopė 50 tūkst. eurų.

Teismų informacinė sistema LITEKO skelbia, kad suinteresuoti asmenys šioje byloje yra Klaipėdos policija, mokesčių inspekcija, saugos tarnyba ir 8 antstoliai.

Vyras į finansinius nemalonumus pateko ir dėl anksčiau milijonais įvertinto namo Karklėje, šalia Olando kepurės – liko skolingas jį pirkti ketinusiam verslininkui.

G. Einikis yra sukaupęs baudų. Kovo pabaigoje tas pats Klaipėdos miesto apylinkės teismas jam skyrė 100 eurų baudą už tai, kad, būdamas neblaivus, vyras pažeidė viešą tvarką ir įžeidinėjo policijos pareigūnus.

Buvęs vienas geriausių ir tituluočiausių Lietuvos krepšininkų ne kartą buvo įsivėlęs į nemalonumus su policija, jo veiksmais pareigūnams ne kartą skundėsi gyvenimo draugė.

2011 metų gruodžio pabaigoje buvusiam krepšininkui teisėsauga pritaikė tuomet neseniai įsigaliojusio Apsaugos nuo smurto artimoje aplinkoje įstatymą – Plungės rajono apylinkės teismas buvo įpareigojo vyrą išsikelti iš gyvenimo draugės namų Rietave.

G. Einikis sako gyvenantis iš sportininko rentos.

Fizinių asmenų bankroto įstatymas Lietuvoje įsigaliojo nuo 2013 metų kovo. Skelbta, kad jo pagrindinis tikslas – atkurti asmens mokumą.

Fizinių asmenų bankroto įstatymas taikomas asmenims, kurių nuolatinė gyvenamoji vieta yra Lietuvoje.

Bankrutuojančio asmens turtu ir gaunamomis lėšomis pagal įstatyme ir plane nustatytą tvarką disponuoja teismo paskirtas bankroto administratorius. Nuo pat bankroto proceso pradžios iki pabaigos bankrutuojantis sąžiningas asmuo visus grynuosius pinigus turi laikyti savo asmeninėje sąskaitoje ir pagal plane nustatytą tvarką kreditorių reikalavimams tenkinti ir bankroto administravimo išlaidoms apmokėti skirtas lėšas perveda į bankroto administratoriaus vardu atidarytą depozitinę sąskaitą.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (79)