Abejojančiųjų dvejones pasistengė išsklaidyti Barselonos futbolo klube mediku dirbantis Mindaugas Gudelis. Savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje jis pasidalijo LEGO kaladėlių nuotrauka, parodančia skirtumus tarp paskiepytų ir nepaskiepytų žmonių.

Iliustracija, kaip serga skiepyti ir neskiepyti žmonės

Gydytojas rašė: „Socialiniuose tinkluose stebiu dažną diskusiją apie skiepus, kam jie reikalingi, kad nepatikimi ir t. t.

Kalbant apie skiepų nepatikimumą, labai gaila, bet šiuo atveju daugiausia kalba neišprusę žmonės ir nepripažįstantys mokslo pasiekimų, nevertinantys didelių investicijų, gautų iš įvairiausių fondų. Skiepai nuo COVID-19 yra vieni patikimiausių skiepų, sukurtų naudojant naujausias technologijas, ir kurių saugumas ir patikimumas tikrinamas nuolat ir viešai publikuojamas.

Šių skiepų reikalingumą ir patikimumą iliustruoja LEGO kaladėlių nuotrauka, kuri cirkuliuoja po Ispanijos socialinius tinklus, ir ji kuo puikiausiai interpretuoja skirtumus tarp pasiskiepijusių ir nepasiskiepijusių žmonių. Norėčiau atkreipti jūsų visų dėmesį ir priminti, kad visi šios pandemijos ribojamai yra naudojami tam, kad nebūtų blokuojama ligoninių veikla ir visi žmonės gautų reikalingas paslaugas.

Taigi dalijuosi su jumis šia nuotrauka ir tikiuosi, kad ji jums padės apsispręsti“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (307)