Vyras tikina, kad kasdienėms jėgoms palaikyti nereikia jokių stebuklingų priemonių. Užtenka laikytis kelių paprastų taisyklių, kurios garantuoja gerą fizinę savijautą ir optimistinės energijos užtaisą.

Kalbėdamas apie rūpinimąsi savimi, kurį dažnas sparčiame šiuolaikiniame pasaulyje užmiršta, Jurgis sako, kad svarbiausia, ką turėtų daryti kiekvienas – išmokti įsiklausyti į organizmo siunčiamus signalus. „Visada galime skirti daugiau dėmesio savo ir artimųjų sveikatai. Taip jau yra, kad rimtai ja susirūpiname tik tada, kai susergame. Todėl manau, kad išmokti klausytis yra be galo svarbu. Jeigu organizmas prašo dėmesio, vadinasi – jam reikia pagalbos“, – pasakoja garsus atlikėjas.

Paklaustas, kaip pats rūpinasi savimi, Jurgis išvardija keletą kiekvienam naudingų patarimų: „Mėgstu sportuoti, taip pat medituoju. Meditacija man padeda išlaikyti tiek fizinę, tiek dvasinę pusiausvyrą. Didelį dėmesį skiriu ir savo mitybai – esu vegetaras, todėl nevalgau mėsos, nepiktnaudžiauju ir pieno bei cukraus produktais.“

Dainininkas sutinka prisijungti prie žinomų žmonių komandos, skatinančios žmones atidžiau rūpintis savo sveikata ir atlikti nemokamus tyrimus, galinčius iš anksto nustatyti pavojingų onkologinių ligų diagnozę. Šiuos tyrimus kiekvienam naudinga atlikti todėl, kad ankstyvoje stadijoje aptikus klastingą ligą, egzistuoja daugiau šansų ją išgydyti. „Aš pats pažįstu keletą žmonių, kurių gydymas būtų buvęs sėkmingesnis, jeigu liga jiems būtų buvusi nustatyta laiku. Profilaktiškai atlikti šiuos tyrimus yra neabejotinai svarbu“, – teigia J. Didžiulis. Cituodamas Vytautą Kernagį muzikantas siunčia linkėjimus: „Laikyk kojas šiltai, saugok tvirtai... SVEIKATĄ!“

J. Didžiulis ragina atlikti projekto „Žinoti sveika“ egzaminą ir sužinoti kokiomis nemokamomis gydymo galimybėmis galite pasinaudoti! Jį galite spręsti ČIA.

Delfi.lt portale paskelbtas sveikatos žinių egzaminas, sudarytas iš „Žinoti sveika“ rubrikoje esančių testų klausimų. Straipsniai su testais pažymėti raudonu ženkliuku „testas“. Pasitreniruokite ir kai susipažinsite su nemokamomis sveikatos prevencinėmis programomis, galimybe nemokamai išsitirti ir gydytis, o PSD trumpinys neskambės kaip mistinė kombinacija, kviečiame įgytas žinias įtvirtinti atliekant sveikatos žinių egzaminą

Geriausiai išsprendę testą bus pakviesti į apdovanojimų renginį, kur bus įteikti diplomai, apdovanojimų statulėlės bei kiti prizai!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)