Kiekvienam klausimui atsakyti turėsite nedaug laiko, o jei stinga žinių – atsakymus nesunkiai rasite Delfi.lt rubrikoje „Žinoti sveika“.

Projektas „Žinoti sveika“ siekia nugalėti nežinojimo virusą – suteikti žmonėms aktualią informaciją paprasta ir aiškia kalba. Kai jau susipažinsite su nemokamomis sveikatos prevencinėmis programomis, galimybe nemokamai išsitirti ir gydytis, o PSD trumpinys neskambės kaip mistinė kombinacija, kviečiame įgytas žinias įtvirtinti atliekant sveikatos žinių egzaminą.

„Sveikatos egzaminas“ – finalinis projekto „Žinoti sveika“ žingsnelis, kuriant sveiką ir savimi pasitikinčią visuomenę. Prieš egzaminą nesnauskite ir paruoškite savo žinių bagažą. Visus rūpimus atsakymus rasite projekto „Žinoti sveika“ straipsniuose, atlikę po jais esančius testus. Publikacijos su testais pažymėtos raudonu ženkliuku „testas“.

Kai net pakelti vidury nakties galėsite atsakyti visus sveikatos klausimus, stokite į didįjį mūšį ir įveikite „Sveikatos egzaminą“! Jį galėsite rasti Delfi.lt portale iki pat spalio 31 d. Į kiekvieną „Sveikatos egzamino“ klausimą reikia atsakyti kuo greičiau, o atsakiusių greičiausiai ir teisingiausiai laukia viliojančios staigmenos! Išsprendę egzaminą, būtinai užsiregistruokite. Nurodytu el. pašto adresu gausite dalyvio pažymėjimą, būsite informuoti į kiek klausimų atsakėte teisingai ir ar patekote tarp geriausių.

„Sveikatos egzaminą“ vainikuos iškilminga apdovanojimų ceremonija ir linksmos šėlionės su grupės BIPLAN vyrukais lapkričio 26 d. Geriausi iš geriausių egzamino sprendėjų gaus apdovanojimus bei diplomus, o svarbiausia – žinias, kuriomis iš tiesų verta didžiuotis.

Naudingos žinios tai – patikimas būdas, leidžiantis pasirūpinti savo bei artimųjų sveikata, išmokti suprasti organizmo siunčiamus signalus. Nepatingėkite, įrodykite, kad žinote viską apie savo kūną, sveikatos draudimą ir nemokamai jums priklausančias sveikatos paslaugas. Nedelskite, skirkite minutę laiko „Sveikatos egzamino“ klausimams ir galbūt jie sutaupys ne vieną jūsų gyvenimo dieną, juk tai žinoti sveika!

Egzaminą galite atlikti ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją