„Kartą su kolegomis susėdome ir galvojome, ką gero galėtumėme padaryti medikams. Juk mes kasdien juos kalbiname, dalinamės su skaitytojais labai svarbia informacija apie sveikatą, o juk jie mus visus ir gydo. Tad kilo idėja sukurti štai tokį projektą. Juo paprasčiausiai norime gydytojus padrąsinti, pamotyvuoti ir sudaryti galimybes atsidėkoti jų pacientams. Nes konkursui „Tautos gydytojas“ nominacijas siūlo patys DELFI skaitytojai, tai yra tų pačių medikų pacientai. Balsams niekas kitas neturi įtakos“, – sakė Ž. Juškytė.

Konkurse siūlomi dalyvauti visi Lietuvoje dirbantys, įvairių kategorijų ir sričių praktikuojantys medikai, valstybinių ir privačių gydymo įstaigų darbuotojai, turintys medicininį išsilavinimą ir galiojančią licenciją.

Kaip pateikti nominaciją?

Apsilankykite specialioje „Tautos gydytojas“ platformoje:

Spauskite „nominuok“. Įrašykite savo vardą, el. pašto adresą. Būtinai įrašykite gydytojo vardą ir pavardę, o jei nominuojate gydymo įstaigą – jos pavadinimą. Būtinai priskirkite nominantą vienai iš 6 kategorijų: šeimos gydytojas, gydytojas specialistas, vaikų gydytojas, slaugytojas, greitosios medicinos pagalbos medikas, gydymo įstaiga.

Jei bus sunku apsispręsti, kokiais kategorijai priskirti savo kandidatą, galite rašyti man adresu sveikata@delfi.lt ir užduoti klausimą.

Labai svarbu mediką ne tik nominuoti, bet už jį ir balsuoti. Balsuoti galima kiekvieną dieną, tik svarbu žinoti, kad iš vieno IP adreso leidžiama balsuoti vieną kartą per parą. Nustačius sukčiavimo atvejį, pasiliekama teisė pašalinti dalyvį be perspėjimo.

Daugiausiai balsų surinkę nominantai iš kiekvienos kategorijos bus apdovanoti.

Balsavimą stabdysime gegužės 26 dieną, nugalėtojus skelbsime gegužės 27 dieną, o apdovanosime – birželio 4 dieną MO muziejuje.

„Kviečiu nominuoti, balsuoti ir taip atsidėkoti medikams“, – sakė DELFI Sveikatos kanalo redaktorė.

Daugiau apie konkursą:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)