Konkurso metu DELFI skaitytojai kviečiami registruoti savo mylimiausią, profesijai atsidavusį mediką profesionalą, rinkti geriausią gydymo įstaigą pagal žemiau nurodytas 6 nominacijas, užpildant anketą DELFI platformoje:

DELFI skaitytojai savo mylimus medikus galės pristatyti 6 nominacijoms:

Tautos šeimos gydytojas (-a) – tai pirmasis gydytojas, kuriam gyventojai patiki savo sveikatos problemas.

Tautos gydytojas (-a) specialistas (-ė) – tai specializuotą sveikatos priežiūros paslaugą teikiantis gydytojas: kardiologas, otorinolaringologas, neurologas, pulmonologas, dermatovenerologas, ortopedas traumatologas, chirurgas, akušeris ginekologas, oftalmologas, fizinės medicinos ir reabilitacijos gydytojai ir kt.

Tautos vaikų gydytojas (-a) – tai vaikų ligas gydantys gydytojai.

Tautos greitosios medicinos pagalbos medikas (-ė) – medikas (gydytojas, slaugytojas ar paramedikas), dirbantis greitosios medicinos pagalbos ekipaže.

Tautos slaugytojas (-a) – tai šeimos gydytojo ar gydytojo specialisto padėjėjas, atliekantis daug atsakingo ir svarbaus darbo.

Tautos gydymo įstaiga – tai privačios ir viešosios gydymo įstaigos, kuriose gydomi pacientai.

Už „Tautos gydytoją” galima balsuoti spaudžiant balsavimo mygtuką. Balsų kiekis yra ribojamas. Iš vieno IP adreso leidžiama balsuoti vieną kartą per parą. Nustačius sukčiavimo atvejį, pasiliekama teisė pašalinti dalyvį be perspėjimo.

Konkurse dalyvauja visi medikai, kuriuos pasiūlo DELFI skaitytojai, užpildydami anketą. Anketoje galima įkelti mediko nuotrauką, priskirti jį vienai iš 6 nominacijų, kuriose bus renkami „Tautos gydytojai”, pateikti trumpą aprašą apie jo veiklą, patirtį ir kodėl jis nusipelno „Tautos gydytojo” titulo. Anketoje svarbu užpildyti visus privalomus laukus ir gauti registracijos patvirtinimą.

Apie įdomiausiai pristatomus, atsidavusius medikus – profesionalus ir jų veiklą bus rengiamos publikacijos, kurios pasirodys DELFI portale.

Visų medikų kandidatūros bus matomos konkurso svetainėje – platformoje.

Medikai apie laimėjimą bus informuoti asmeniškai, registracijoje nurodytu telefonu ir elektroniniu paštu arba per jų tiesiogines darbovietes.

Daugiausiai balsų atskirose nominacijose surinkę medikai bus skelbiami nugalėtojais birželio 28 d. Nugalėtojai specialiais prizais bus apdovanoti DELFI redakcijoje, Vilniuje.

Jau dabar kviečiame teikti nominantus:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)