Rimantas. Esu persirgęs COVID-19, ar rekomenduotumėte barokamerą, kad greičiau sustiprėtų sveikata? Girdėjau, kad labai padeda.

Birutė. Prakaituoja visas kūnas, vos tik pradedu judėti. Šlapi plaukai, per nugarą prakaitas tiesiog bėga, per veidą varva. Ką daryti? Gydytojai nieko nepasako. Visas kūnas šlapias.

Laura. Ar galiu skiepytis, jei kraujas linkęs krešėti?

Dalia. Kokie maisto papildai sumažintų įkyrias mintis, girdimus balsus?

Silvija. Kavos negeriu, jokių energinių gėrimų nevartoju, tačiau kartais jaučiu širdies permušimus, tai sukelia baimę. Ar reikėtų jų bijoti, ar tiesiog nekreipti dėmesio? Man 35 metai.

Valerijus Morozovas

Eglė. Gyvenu Norvegijoje. Jau mėnuo neturiu nuotaikos ir jaučiuosi pavargusi. Ką pasiūlytumėte daryti, kokius vitaminus gerti?

Algirdas. Kiek kartų per naktį šlapintis yra normalu 65 metų žmogui?

Ramutė. Ar naudojant aliejų, saugantis nuo virusų, galima padėti imunitetui, jei turiu lėtinių plaučių ligų?

Agnė. Labai atidžiai skaitau visus straipsnius apie prakaitavimą, nes aš prakaituoju jau tiek, kiek save atsimenu, tai yra 41 metus. Skydliaukė nepadidėjusi, mėginau net botulino injekcijas… Deja, jokio rezultato. Gal galite patarti, kaip gyventi normalų gyvenimą? Šlapios galūnės ir pažastys baigia išvesti iš proto...

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)