Taip, brangios biologinės gyvybės formos, priskiriančios save prie vyriškos žmonijos pusės, pakalbėsime apie žirklutes prie jūsų (mūsų) kapšelio.

Jokių aštrių daiktų šalia! Aš net žmonai kapą uždedu! Ramiai. Šiais laikais procedūrai reikalingą mažą skylutę padaro net be peilio, o pooperacinis pjūvis toks mažas, kad nereikia nei adatos, nei siūlo. Su kapšeliu dirbama juvelyriškai, kaip su tikra šeimos brangenybe.

Šiek tiek fiziologijos aiškumui. Spermatozoidai, Jūsų (mūsų) DNR nešėjai, bręsta ir treniruojasi gimdos invazijai atskirame kareivinių kambaryje. Tarnyba vyksta šauktinių principu – kas porą savaičių dalis desantininkų sėklanešių yra demobilizuojama, o į kapšelį pašaukiamas naujas šauktinių sąrašas. Jei per tarnybos laiką nebuvo atliktos invazijos į priešo teritoriją arba karinių mokymų savo pastangomis, šauktiniai desantininkai po tarnybos tiesiog... ištirpsta. Jei visgi karo veiksmai buvo pradėti: iš centro (prostatos) automagistrale atvyksta sunki technika su priešą neutralizuojančiu sekretu, iš garažo (sėklidžių prielipų) paduoda sekreto su transportu, o tada, per siaurą ir ilgą koridorių, iš toliausio kambario į veiksmo vietą atbėga desantas su DNR kroviniu. Ir, sėkmingos logistikos ir kartotinų žvalgybinių reidų pagalba visa brigada paleidžiama į priešo teritoriją.

Valerijus Morozovas

Ką padaro vazektomijos metu? Tiesiog vienokiu ar kitokiu būdu uždaro koridorių, per kurį Jūsų desantininkai buožgalviukai bėga išėjimo link. Tad jie lieka ir toliau savo kareivinėse, kol visa kita kariuomenės dalis veržiasi į priešo teritoriją.

Aš nebebūsiu vyriškas? Būsite. Net kur kas labiau nei iki tol: mažieji Jūsų genetinės medžiagos gabaliukai visam laikui bus su Jumis. O visa kariuomenės vadovybė lieka, įsakymai ir toliau gaunami, išnešiojami po organizmą testosterono pagalba, želia maskuojantys plaukai veide ir pažastyse, krenta plaukai viršugalvio placdarmuose ir toliau gaminamas nekonvencinis dujinis ginklas prakaituotose kojinėse.

Tai aš tebeturėsiu spermos? Oi, dar kaip turėsite. Suprantu (nebūtinai palaikau) tą atavistinį norą dalintis skysčiais, ir, patikėkite, ta galimybė išliks. Spermos tūris sumažėja tik dešimtadaliu. Nes Jums lieka ir sunkioji technika, ir transportas, nebeturėsite tik gyvosios puolamosios jėgos. Vienas JAV profesorius tikina, kad nepasikeičia nei jos fizinės nei (kas įdomiau) organoleptinės charakteristikos. Keičiasi tik biologinės: moteriškos lyties gyvybės forma nuo Jūsų skysčių negali pastoti.

Kam to reikia? Keli privalumai.

Saugumas – apsauga nuo partnerės pastojimo. Taip, efektyvumas 99 procentai. Kodėl ne 100? Na, jie visgi desantininkai. Vienas iš šimto prasmunka, bet tai kelis kartus didesnė apsauga nei visos kitos kontracepcijos priemonės.

Kitoks saugumas. Net jeigu Jūs – vienas šalies genetinės medžiagos saugumu susirūpinęs politikas – tai Jūsų kelias. Dar niekada Jūsų genetinė medžiaga nebuvo tokia saugi. Ji liks su Jumis visada.

Greitis. Gerbiami 40+ draugai, ypač vedę 40+ draugai. Erekcija nebe tokia dažna, patikima ir ilgai svečiuose išbūnanti viešnia kaip prieš ketvirtį amžiaus. Kol išskaičiuosite, ar partnerės dienos saugios, kol ji prisimins, ar gėrė vakar tabletę, kol nusileisite iš antro aukšto į vaistinėlę gumyčių, atsitiks vienas iš dviejų. Arba viešnia nepatekinta dėmesio trūkumu apleis nuodėmingą buveinę, arba vaistinėlės krapštymas pažadins vaikus.

Asociatyvioji nuotr.

Kokybė. O jei visgi surizikuosite ir bandysite aklai ir drąsiai, kaip prieš antro vaiko pradėjimą (juk žindančios nepastoja, ane), tai visą proceso laiką galvosite „bet gi pastoja“, ir ar pažadintas to pastojimo vaisius nesiklauso už durų.

Rūpestis. Dvi minutės baimės ir savaitė padidinto antros pusės dėmesio, kol nuskriaustas kapšelis pilnai sugis. Tokia kaina partnerės laisvei. Laisvės nuo tablečių, spyruoklių gimdoje, nerimastingų tų dienų laukimo ir baimių. Galite tą traktuoti kaip ilgalaikę dovaną ir nuolat išdidžiai apie tai priminti sutuoktinei. Tiesa, tada nebeliks rūpesčio, vien arogancija.

Moralė. Kadangi vienintelė biologiškai, dvasiškai ir morališkai svarbi spermos dalis liks savo vietoje nepriklausomai nuo Jūsų elgesio, galima sakyti, kad Jūs susilaikote. Nuolat. Neištaškote savo karmos nepriklausomai nuo laimingų pabaigų skaičiaus.

Prostatos vėžys

Minusai

Tai kainuoja. Keli šimtai europinigų – tai kur kas mažiau nei sauskelnės ir naujas vėžimėlis, bet brangiau nei pigiausi prezervatyvai. Tiesa, naudojant pigiausius gali prireikti sauskelnių ir vežimėlio. Kiek prezervatyvų galite nusipirkti už kokius tris šimtus eurų? O kiek pakelių kontraceptikų? Paskaičiuokite, gal jų užteks likusiam gyvenimui? Pesimistai ir realistai gali toliau nebeskaityti, o mes, optimistai žygiuojame toliau.

Keli procentai gali jausti nemalonius pojūčius kurį laiką po procedūros. Skausmas, pakraujavimas, patinimas. Tai dažniausiai praeina, bet baimės akys didelės. Matome, kaip vengiama skiepo, net jei komplikacijų šansas – 1 iš kelių tūkstančių. Bet kiek rūpesčio ir lepinimo gausite, kol atsargiai po namus nešiosite savo „nuskriaustuosius draugelius“.

Tai sunkokai grąžinama būklė. Įmanoma atkasti ir atstatyti sugriautus koridorius, bet plotis ir grindų lygumas bus nebe tas. Todėl apsispręsti reikia rimtai. Tik nesugalvokite pasakyti žmonai „o jei aš dar su kita vaikų norėsiu?“. Kam reikalinga kontracepcija, jei miegate ant pripučiamo čiužinio išvarytas į virtuvę? Gailisi atlikę dažniausiai jauni arba antros pusės priversti vyrai.

Minusų kur kas mažiau nei pliusų. Jeigu prisipažinsite sau, kad visos iki vienos nesvajoja apie apvaisinimą būtent Jūsų genetine medžiaga; jeigu suskaičiuosite šalia bėgiojančius žemaūgius šeimos atstovus ir suprasite, kad vargu ar patempsite dar ir dvynukus; jeigu pažiūrėsite į iškankintą nežinios ir nerimastingo laukimo, ar prasidės mėnesinės, ar ne, veidą veidrodyje – tai pliusų dar prisidės.

Kaip skelbia atvirukas, skirtas dovanoti pasiryžusiems procedūrai: dabar čia spaudžiamos 100 procentinės šviežios sultys be jokių sėklyčių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (237)