Delfi TV ir akcijos „Mano tėtis stiprus“ organizatoriai – Nacionalinis vėžio institutas, Lietuvos onkologų draugija bei Medicininės informacijos centras – Tėvo dienos proga dovanoja unikalią galimybę sekmadienį per televizijos ekranus pamatyti Valstybinio dainų ir šokių ansamblio „Lietuva“ misteriją „Dievai ir žmonės“, rašoma pranešime spaudai.

O jau nuo šiandien prie akcijos galima prisidėti nedidele parama skambinant ir/ar siunčiant trumpąsias žinutes (SMS) specialiais akcijos numeriais – 1418 auka 3 Eur, o 1416 – 5 Eur (žinutėse nereikia nurodyti jokios papildomos informacijos, galima siųsti tuščias žinutes). Visos surinktos lėšos bus skirtos Nacionaliniam vėžio institutui, prostatos vėžio prevencijai ir gydymui.

Akcija „Mano tėtis stiprus“ ir lėšų rinkimas tęsis visą birželį – vyrų sveikatos mėnesį.

Akcijos „vinis“ – simboliškas spektaklis-misterija „Dievai ir žmonės“ pasakoja apie Visatos sukūrimą, pradžių pradžią, kaip ją supranta baltai, tikėjimą senaisiais dievais ir papročius, iki šiol srovenančius kiekvieno lietuvio kraujyje. Senosios tradicijos ir giesmės, išmaniai sujungtos su šiuolaikinėmis technologijomis, elektronine muzika, žiūrovui palieka neišdildomą įspūdį.

Televizijos kanalą Delfi TV kviečiame įsijungti sekmadienį 18 val. ir pasimėgauti neeiliniu spektakliu, kurio daugelis Lietuvos žmonių nepamatė dėl šalį užklupusios koronaviruso pandemijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)