Pasaulio sveikatos organizacijos duomenimis, kas ketvirta moteris pasaulyje skundžiasi įvairaus laipsnio šlapimo nelaikymu. Lietuvoje apie 265 tūkst. moterų nesulaiko šlapimo, apie 8000 iš jų dėl šios problemos negali dirbti. Neretai moterys net savo ginekologei nepripažįsta, kad kenčia dėl šios ligos.

Šiuolaikinės technologijos gali padėti pagerinti moters gyvenimo kokybę ir, svarbiausia, sveikatą. Apie šlapimo nelaikymą ir gydymo būdus, makšties ir gimdos nusileidimo neinvazinį gydymą lazeriu, makšties gleivinės išsausėjimo gydymą, lytinio pasitenkinimo didinimą – pokalbis su estetinės ir gydomosios ginekologijos gydytoja Inesa Žeime.

Su ginekologe kalbėsime ne tik apie sveikatos, bet ir grožio procedūras. Anot jos, lytiniuose organuose senėjimo procesai prasideda anksčiau nei veide, moterys laisvėje ir renkasi estetines procedūras, kurios užsienyje, anot I. Žeimės, labai populiarios. Apie tai, ką reikia žinoti renkantis estetinę ginekologiją, kada ji iš tiesų reikalinga, kokių rezultatų galima pasiekti, – pokalbyje su gydytoja.

Užduokite rūpimus klausimus ginekologei, kuriuos atsakysime tiesioginėje DELFI konferencijoje balandžio 26 d. 11 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją