Sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys teigia, kad Kauno klinikos yra vienas didžiausių medicinos ir mokslo centrų Lietuvoje, pelnęs tarptautinį žinomumą ir pripažinimą, tad potencialiems vadovams tai būtų profesinės karjeros viršūnė.

„Kauno klinikos yra ta organizacija, į kurią krypsta pacientų ir medikų bendruomenės akys, kai kalbama apie lyderystę medicinoje, diegiamas inovacijas. Kviečiu kandidatus išbandyti savo profesines ir vadybines ambicijas vadovaujant vienam didžiausių Lietuvos darbdavių, kur teks derinti įstaigos darbo, gydymo ir mokslinės veiklos organizavimo procesus, vadovaujant daugiatūkstantiniam kolektyvui. Iššūkis didelis, tačiau drąsiai galiu teigti, kad šios pareigos yra profesinės karjeros viršūnė – kviečiu pasinaudoti šia retai pasitaikančia proga“, – teigia A. Dulkys.

Pretenduoti penkerių metų direktoriaus kadencijai kviečiami kandidatai, turintys medicinos ir sveikatos mokslų arba socialinių mokslų srities mokslo daktaro laipsnį, taip pat penkerių metų vadovavimo ir penkerių akademinių metų pedagoginio darbo universitete (-uose) patirties.

Arūnas Dulkys

Naujajam ligoninės vadovui keliami uždaviniai tęsti mokslo, studijų ir inovacijų plėtrą, tobulinti ligoninės valdymą, pasitelkiant šiuolaikinius vadybos modelius, tobulinti klinikinės veiklos ir slaugos procesus, kurti saugią antikorupcinę aplinką, skatinti gausios komandos bendradarbiavimą, paremtą pagarba, tolerancija ir atvirumu. Kartu su profesionalų komanda, rodydamas asmeninį pavyzdį ir skleisdamas lyderystę, naujasis vadovas turės galimybę kurti ir puoselėti bendras LSMUL Kauno klinikų tradicijas, vertybes ir bendravimo kultūrą.

LSMUL Kauno klinikos yra didžiausia šalies daugiaprofilinė gydymo įstaiga, kurioje klinikinė praktika derinama su mokslu ir studijomis, diegiamos pažangiausios medicinos technologijos. Įstaigoje dirba daugiau nei 1200 gydytojų, beveik 2,4 tūkst. slaugos specialistų ir beveik tūkstantis gydytojų rezidentų. Kasmet Kauno klinikų ambulatoriniuose padaliniuose apsilanko daugiau nei 1,3 mln. pacientų, daugiau nei 91 tūkst. gydomi stacionare.

Daugiau informacijos apie konkurso sąlygas ir dokumentų pateikimą rasite ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją