Ir visi šie keturi dešimtmečiai buvo atiduoti onkologiniams pacientams – tarnaujant Hipokrato priesaikai, visas jėgas skiriant žmogaus sveikatos bei gyvybės išsaugojimui. Gydytojo anesteziologo-reanimatologo profesija – tai ne tik profesionaliai atlikta pareiga, atsakingas bendras darbas operacinėje, bet ir santykis su pacientu, jo artimaisiais. Dr. Povilo Miliausko kaip gydytojo anesteziologo-reanimatologo meistriškumas, tvirtas ir santūrus vyriškas charakteris lėmė tai, kad pacientai ir jų artimieji juo pasitikėjo ir gerbė, o tarp kolegų buvo autoritetas ir patikimas komandos narys.

Liūdną ir skaudžią atsisveikinimo valandą per anksti išėjusiam kolegai, mielam daktarui Povilui Miliauskui tariame – SUDIEV...

Nuoširdžiai užjaučiame daktaro Povilo Miliausko šeimą, visus artimuosius.

Atsisveikinti su dr. Povilu Miliausku bus galima sekmadienį, birželio 4 d. nuo 9.00 val. Laidojimo namuose prie Petro ir Povilo bažnyčios, M. K. Paco g. 4, salė Nr. 1. Urna išnešama 14 val. Laidotuvės įvyks Kairėnų kapinėse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją