Šiandien inicijuotas nuotolinis pasitarimas su Kauno miesto ir rajono savivaldybių atstovais. Aptarta nepalanki epidemiologinė legioneliozės situacija, daugiabučių namų bendrijų ar administratorių veiksmai, susiję su šilumos ūkio priežiūra.

Kauno miesto savivaldybės atstovai pasiūlė kasmet, pasibaigus šildymo sezonui, organizuoti tarpinstitucinius pasitarimus, kad visoms atsakingoms šalims (šilumos ūkio prižiūrėtojams, daugiabučių administratoriams, bendrijoms) būtų priminti su legioneliozės prevencija susiję būtini veiksmai.

Gegužės 11 d. su Valstybine energetikos reguliavimo taryba, kuri kontroliuoja, kaip laikomasi energijos kokybės reikalavimų, bus diskutuojama dėl teisinio reguliavimo ir techninių kontrolės priemonių tobulinimo, kad būtų užtikrinta geresnė karšto vandens sistemų kontrolė.

Gavus naujų duomenų, šis pranešimas bus pildomas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją