Savo daiktus į Skubios pagalbos skyrių atvykę ir hospitalizuoti pacientai galės palikti išmaniojoje daiktų saugykloje, į kurią bus galima patekti tik su praėjimo žetonu, o spintelės durys atsidarys tik terminalo valdymo ekrane nuskenavus darbuotojo tapatybės kortelę ir įvedus konkretaus paciento ligos istorijos numerį.

„Nors panašiu principu veikiantys „paštomatai“ ar keleivių bagažo saugyklos jau nebėra naujovė, toks technologinis sprendimas ligoninės aplinkoje Lietuvai dar pakankamai neįprastas. RVUL įrengtas išmanusis spintelių terminalas suprojektuotas ir pagamintas specialiai mums pagal individualius ligoninės poreikius, jame instaliuota vartotojui draugiška valdymo programa, kuri užtikrins ne tik sklandų pacientų „bagažo“ logistikos procesą, bet ir reguliarų švaros palaikymą – už patalpų valymą atsakingam skyriui siunčiami pranešimai apie neišvalytas spinteles, o klinikiniai skyriai bus automatiškai informuojami, jei išrašius pacientą jo daiktai liko nepaimti.

Tikimės, kad išmanioji saugykla sumažins pacientų ir jų artimųjų rūpestį dėl daiktų saugumo ligoninėje, o mums leis žengti dar vieną žingsnį link šiuolaikiškomis technologijomis pagrįsto kasdienio darbo organizavimo“, – rašoma ligoninės „Facebook“ paskyroje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją