Šeštadienį, po 7 valandos ryto buvo gautas iškvietimas Vilniuje – Antakalnio rajone, degalinėje guli žmogus. Kaip pasakojo Vilniaus GMP išvažiuojamųjų brigadų tarnybos vadovas Igoris Lukaševas, atvykusiems medikams gulinčio paciento pažadinti nepavyko, todėl jis buvo nuneštas į automobilį. Nuo to ir prasidėjo visa nesėkmingų įvykių grandinė.

Asociatyvi nuotr.

„Automobilyje atsipeikėjo, pradėjo priešintis, veržtis. Kadangi tai pacientas, juk vis tiek reikia apžiūrėti – vairuotojas išėjo iš paskos, kad paprašytų, jog palauktų. Pacientas nustūmė vairuotoją, jis labai susitrenkė galvą, trumpam prarado sąmonę.

Tada jis vairuotoją pradėjo spardyti kojomis. Turime nuotrauką, kur galva ištinusi smarkiai, buvo labai stiprūs sužeidimai. Kita mūsų brigada vairuotoją iškart nuvežė į Lazdynų ligoninę, po apžiūros jis buvo pervežtas į Žalgirio kliniką, nes nustatytas skruostikaulio skilimas. Šiuo metu jis nedarbingas, todėl nenorime iškart eiti apklausti. Medikė, kuri buvo su juo kartu, parašė pirminį pranešimą“, – apie skaudų įvykį pasakojo I. Lukaševas.

Asociatyvi nuotrauka

Pasak pašnekovo, smurto prieš GMP darbuotojus atvejų pasitaiko, tačiau tokių smarkių sužalojimų nebuvo jau seniai.

„Smurto proveržių būna visokių, ir psichologinių, ir pasistumdymų, bet kad taip smarkiai būtų sumušta, jau seniai nebuvo. Viskas vyko degalinėje, buvo iškviesta policija, yra ir filmuota medžiaga“, – sakė pašnekovas ir pridūrė, kad dėl įvykio pradėtas tyrimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)