T. Syrovatska yra baigusi Charkivo nacionalinį medicinos universitetą ir turi daugiau nei 8 metų darbo patirtį. Iki karo Ukrainoje gydytoja dirbo privačiame medicinos centre. T. Syrovatska daugiausia specializuojasi pirminės sveikatos priežiūros paslaugų teikime vaikams bei suaugusiems, taip pat skiepų bei sveikatos patikros klausimais.

Antakalnio poliklinikos direktorius Evaldas Navickas pažymi, kad šiuo metu poliklinikoje aptarnauta daugiau nei 1,3 tūkst. Ukrainos piliečių, pabėgusių iš karo siaubiamų teritorijų.

„Nuo pat karo Ukrainoje pradžios mūsų gydymo įstaiga buvo viena pirmųjų priėmusi karo pabėgėlius ir teikusi jiems visas reikiamas medicinines paslaugas. Atvykusiųjų skaičius ir toliau auga, todėl sprendimas įdarbinti gydytoją iš Ukrainos yra labai savalaikis“, – sako E. Navickas.

Evaldas Navickas

Antakalnio poliklinika yra kasmet sparčiausiai auganti taip visų Vilniaus viešųjų gydymo įstaigų pagal naujų prisirašiusių pacientų skaičių. Iš viso šiuo metu Antakalnio poliklinika rūpinasi daugiau nei 100 tūkst. vilniečių. Nuolatos auga ir Ukrainos piliečių, pasirinkusių gydytis šioje įstaigoje, skaičius.

Antakalnio poliklinika užtikrina itin platų paslaugų spektrą – čia teikiamos ne tik šeimos gydytojų paslaugos, bet ir antrinio lygio gydytojų specialistų konsultacijos, dienos stacionaro, dienos chirurgijos ir fizinės medicinos bei reabilitacijos paslaugos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją