Kaip skelbiama Statistikos departamento atviruose duomenyse, 20–29 metų amžiaus grupei priklausiusi nuo koronaviruso mirusi moteris buvo Šalčininkų rajono gyventoja. Ji buvo nepaskiepyta.

Šalčininkų rajono savivaldybės ligoninėje COVID-19 skyriaus nėra, tad susirgę šio rajono gyventojai vežami gydytis į Vilniaus universiteto ligoninės Santaros klinikas.

Šią savaitę portalas „Delfi“ rašė, kad Dėl COVID-19 sukeltų komplikacijų Santaros klinikose užgeso ir 32 metų buvęs Vilniaus regbio akademijos regbininkas Artūras Vigura.

Praėjusią parą nustatyti 2736 nauji COVID-19 atvejai, mirė 15 žmonių.

Kaip skelbia Statistikos departamentas, praėjusią parą daugiausiai mirčių registruota 80–89 metų amžiaus grupėje – aštuonios. Penki žmonės mirė 70–79, vienas – 60–69, o dar vienas – 20–29 metų amžiaus grupėse.

Pilnai paskiepyti iš jų buvo šeši: trys žmonės 70–79, du – 80–89 ir vienas – 60–69 metų amžiaus grupėse.

Ketvirtadienį paskelbti naujausi Europos ligų prevencijos ir kontrolės centro (ECDC) duomenys rodo, kad Lietuva pagal naujų COVID-19 atvejų rodiklį yra pirma, o mirčių nuo koronaviruso - trečia Europos Sąjungoje. Plačiau apie tai galite paskaityti čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1036)