Pasitikrinkite, kada skiepobusas sustos netoli jūsų namų: https://vakcina.vilnius.lt/.

Šią savaitę vakcinų mikroautobusas lankysis Salininkuose ir prie prekybos centro „Akropolis“. Visi norintieji pasiskiepyti tai padaryti galės be registracijos, užteks tik turėti asmens dokumentą.

Trečiadienį, liepos 28 d., nuo 15 iki 20 val. vakcinų mikroautobusas lankysis Salininkuose, P. Žvirkos g. 1, prie parduotuvės „Maxima“. Gyventojai bus kviečiami pasiskiepyti „Pfizer-BioNTech“ vakcina.

Ketvirtadienį, liepos 29 d., nuo 16 iki 20 val. vakcinų autobusiukas jau trečiąsyk šią vasarą lankysis prie prekybos centro „Akropolis“ (Ozo g. 25). Norinčiųjų pasiskiepyti „Pfizer-BioNTechvakcina autobusiukas lauks tarp 1 ir 3 prekybos centro įėjimo.

Taip pat primename, kad mobilios komandos vyksta vakcinuoti ir į įmones, kuriose susirenka ne mažiau kaip 50 norinčių pasiskiepyti darbuotojų. Taip mobilios komandos jau aplankė 9 įmones. Jeigu pageidaujate, kad mobili komanda atvyktų ir į jūsų įmonę skiepyti darbuotojų, prašom kreiptis el. paštu vakcinaimonems@vilnius.lt arba tel. 85 2112330.

Skiepijimas Lukiškių vakcinacijos punkte ir „Litexpo“

Lukiškių aikštėje esančiame punkte nuo COVID-19 skiepijama I–VI nuo 10 val. iki 20 val., o šį sekmadienį, esant vakcinų – nuo 10 val. iki 15 val. Lukiškių vakcinacijos punkte šią savaitę skiepijama:

Lukiškių vakcinacijos punkte šią savaitę skiepijama:

  • liepos 26 d. – rugpjūčio 1 d. – „Vaxzevria“ (buvusi „AstraZeneca“) vakcina.


„Litexpo“ vakcinacijos centre šią savaitę skiepijama:

  • „Vaxzevria“ (buvusi „AstraZeneca“) – liepos 27–28 d. ir liepos 31 d. – rugpjūčio 1 d. planuojama paskiepyti 11700 asmenų, iš kurių 5730 asmenų bus revakcinuoti, o sutrumpinti revakcinacijos laiką arba gauti pirminę dozę galės 5970 gyventojų;
  • „Moderna“ – liepos 26–28 d., planuojama paskiepyti 670 asmenų, iš kurių 220 bus revakcinuojami, o 450 gaus pirmąsias dozes;
  • „Pfizer-BioNTech“ vakcinomis – liepos 26–30 dienomis planuojama paskiepyti 9850 asmenų, iš kurių 2750 gaus jau antrą dozę, o 7100 –
  • pirmąją.


Norintys pasirinkti konkretų laiką pirmam skiepui kviečiami registruotis čia – https://vakcina.vilnius.lt/.

Gyventojai be registracijos į „Litexpo“ šią savaitę savaitę gali atvykti nuo pirmadienio iki sekmadienio 10–18 val. Be registracijos bus galima pasiskiepyti šiomis vakcinomis:

  • Liepos 26 d. – „Pfizer-BioNTech“ ir „Moderna“ vakcinos;
  • Liepos 27 – 28 d. „Pfizer-BioNTech“, „Vaxzevria“ (buvusi „AstraZeneca“) ir „Moderna“ vakcinos;
  • Liepos 29 – 30 d. – „Pfizer-BioNTech“ vakcina;
  • Liepos 31 d. – rugpjūčio 1 d. (savaitgalį) – „Vaxzevria“ (buvusi „AstraZeneca“) vakcinos.


Pirmenybė testuotis – turintiems simptomus


Mobiliajame testavimo miestelyje V. Gerulaičio g. 1 (prie „Avia Solutions Group“ arenos) testavimo pirmumas bus siūlomas koronaviruso simptomus turintiems vilniečiams, jie testą galės atlikti tą pačią dieną. Tuo metu ketinantiems testuotis profilaktiškai, deja, gali tekti palaukti.

Registracija į mobilųjį punktą vykdoma per Karštosios koronaviruso linijos 1808 sistemą, skambinant ar elektroniniu būdu pildant elektroninę registracijos formą adresu https://selfreg.myhybridlab.com.

Tačiau nemokamo skiepo laukti nereikia, jį galima gauti po miestą keliaujančiame skiepobuse bei vakcinacijos centre ir punktuose.