„Vilniečiai gauna žinutes apie registraciją antram skiepui jau šį šeštadienį. Registracijos sistemoje pakoreguoti laiko negalima, nėra laisvų laikų ir apskritai registracija galima tik savaitei į priekį.

Būtų įdomu sužinoti Vilniaus savivaldybės argumentus ir paaiškinimą, kaip elgtis vilniečiams, vis dėlto norintiems laikytis SAM rekomendacijų antra doze skiepytis po 12 savaičių. Ar dabar atšaukus vakcinacijos laiką nekils problemų vėliau?“, – rašė skaitytojas.

Dėl šio klausimo kreipėmės į Vilniaus miesto savivaldybę.

Kaip paaiškino jų atstovas Paulius Vaitekėnas, perkeliant revakcinacijos laikus iš Šeškinės poliklinikos į „Litexpo“ rūmus įsivėlė klaida. Tiems gyventojams, kurių revakcinacija buvo numatyta gegužės pabaigoje ir birželį, per klaidą buvo atsiųsta informacija, kad revakcinacija įvyks šį savaitgalį.

Laikai ir vakcina, pasak savivaldybės atstovo, šiam savaitgaliui yra suplanuoti, todėl tie gyventojai, kuriems tinka naujasis laikas ir yra galimybė atvykti šį savaitgalį – tikrai gali atvykti.

„Verta paminėti, kad iki birželio mėnesio Vilnius negaus tokių didelių „AstraZeneca“ vakcinų kiekių, todėl tų gyventojų, kurių vakcinacija buvo numatyta gegužės pabaigoje, ypatingai prašoma atvykti šį savaitgalį.

Gyventojai, kuriems revakcinacija buvo numatyta birželio mėnesį ir atvykti šį savaitgalį negali arba nenori, šiandien gaus SMS žinutes su kvietimu revakcinuotis birželio mėnesį. Atsiprašome už kilusius nepatogumus. Kilus papildomiems klausimams, prašome skambinti savo poliklinikos registratūrai“, – atsakyme rašė Vilniaus miesto savivaldybė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (74)