Gydytojas dirbo Kauno Panemunės slaugos ir palaikomojo gydymo ligoninėje. Kaip sakė jo kolegos, gydytojas taip ir nesulaukė, kada bus paskiepytas nuo COVID-19.

Kiek anksčiau pranešta ir apie kito mediko mirtį. Nuo koronaviruso mirė ilgametis Krekenavos ambulatorijos bendrosios praktikos gydytojas Ignas Mėlynis.

Kaip rašė „Sekundė“, pasak I. Mėlynio kolegės, gydytojos Nijolės Lekarauskienės, šių metų rugsėjį velionis būtų minėjęs gydytojo darbo penkiasdešimtmetį.

Iš Ramygalos krašto kilęs Ignas Mėlynis baigė Vilniaus universiteto Medicinos fakultetą, buvo Lietuvos gydytojų sąjungos narys.

Panevėžio rajone tai jau ne pirma koronaviruso medikų auka. Praėjusių metų pabaigoje nuo šios ligos mirė ilgametė Naujamiesčio ambulatorijos bendrosios praktikos gydytoja Virginija Rutkauskienė.

Panevėžio rajono savivaldybės vadovai reiškia nuoširdžią užuojautą netektis patyrusiems artimiesiems ir visai medikų bendruomenei.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (261)