Vaistinių tinklo komunikacijos vadovė Laura Bielskė primena, kad su vaistininkais galima pasikonsultuoti ir telefonu, o visi vaistinių darbo laikai ir tiesioginiai telefonų numeriai skelbiami įmonės internetiniame puslapyje. Be to, patvirtinto karantino savivaldybėse vaistinėse ribojamas aptarnaujamų klientų skaičius.

„Vaistininkai prašo gyventojų elgtis atsakingai ir vengti susibūrimo vietų. Prie kiekvienos mūsų vaistinės nuo šiol nurodomas vienu metu aptarnaujamų klientų skaičius. Jį esame nustatę atsižvelgdami į vaistinės dydį“, – sako L. Bielskė.

Taip pat prieš vykdami į kitą savivaldybę gyventojai raginami pasidomėti, ar joje neįvestas karantinas.
„Mes kviečiame netgi ir tose savivaldybėse, kur neįvestas karantinas kapinėse verčiau dėvėti veidą dengiančias apsaugos priemones. Taip tikrai nesuklyste“, – pataria vaistininkė Jovita Juodsnukytė.

Pasak jos, galima pastebėti, kad dažnai koronaviruso židiniu tampa įvairios šeimos šventės, todėl primename visiems savo klientams, kad šiomis dienomis verčiau vengti susitikti su giminaičiais ir daugiau laiko leisti su tais, su kuriais būnama nuolat – artimiausiais šeimos nariais.

„Eurovaistinės“ darbo valandas lapkričio 1–2 dienomis, galite pasitikrinti čia: https://www.apie-eurovaistine.lt/naujienos/eurovaistines-darbo-laikas-lapkricio-12-dienomis

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)