Apie Danieliaus mirtį socialiniame tinkle „Facebook“ pranešė jo tėtis: „Kad ir kiek pastangų įdėjau, to buvo per maža... Mano mažiukas mane paliko. Išėjo su angeliukais į dangų... Ačiū visiems, kas mus palaikė ir buvo su mumis širdyje“.

Berniuką augino jo tėtis M. Skersys kartu su savo mama – Danieliaus močiute. Vaiko mama, pablogėjus Danieliaus sveikatai, atsisakė jį globoti.

Kaip anksčiau rašė „Delfi“, Danielius, medikų teigimu, gimė sveikas, nors po mėnesio gauti bendri tyrimų rezultatai tėvams parodė – sūnus turi per didelę skydliaukę – įgimtą hipotirozę, todėl vaikščioti ir kalbėti jis pradėjo 2 metų.

Po dviejų metų, rugsėjį Danielius pradėjo lankyti darželį. Tų pačių metų gruodį, siaučiant roto virusui, vaikas juo užsikrėtė, todėl Klaipėdos universitetinėje ligoninėje infekciniame skyriuje buvo gydomas 4 dienas, vėliau išleistas gydytis namuose.

Danieliui vis dar tebesigydant namuose, prasidėjo mikroepilepsija, vaikas pasidarė vangus, kvėpavimas sutriko, buvo iškviesta greitoji medicinos pagalba. Ligoninėje Danielių ištiko klinikinė mirtis. Vaikas buvo atgaivintas, tačiau liko komos būsenoje. Po dviejų dienų vaikui klinikinė mirtis smogė antrą kartą. Buvo nustatyta diagnozė – spazminis tetrapleginis cerebrinis paralyžius. Po metų įvyko dar viena nelaimė – vaiko mama paliko šeimą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (83)