NVSC atstovė Rolanda Lingienė penktadienio spaudos konferencijoje pranešė apie dar 2 naujus mirties atvejus nuo koronaviruso.

Iš viso Lietuvoje iki šiol yra žinoma, kad nuo infekcijos mirė 42 asmenys. Kone pusė mirusiųjų – Klaipėdos universitetinėje ligoninėje, čia nuo infekcijos mirė 20 žmonių. Abi penktadienį užregistruotos mirtys įvyko Klaipėdos universitetinėje ligoninėje, pacientai priklausė rizikos grupei ir dėl amžiaus, ir dėl kitų ligų.

Šiuo metu ligoninėse gydomi 136 pacientai, iš jų reanimacijoje yra 17, plaučių ventiliacijos reikia 9, o deguonies kaukių – 8 pacientams. Pasak R. Lingienės, penktadienio rytą pasiekė informacija, kad Klaipėdos vaikų ligoninėje buvo užregistruotas 1 COVID-19 atvejis, taip pat 1 užregistruotas ir Klaipėdos jūrininkų ligoninėje.

Paskelbtame mirčių žemėlapyje galima sužinoti mirusiųjų amžių, taip pat, ar jie priklausė rizikos grupei. Žemėlapį galite rasti ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)