„Blogos naujienos ateina ir ne darbo dienomis. Deja, ankstesnis atvejis, apie kurį pranešėme dar penktadienį, pasitvirtino. O ką tik sulaukiau žinių, kad nustatytas jau 8 COVID-19 virusu užsikrėtęs asmuo Joniškio rajone“, – gyventojus informavo meras.

Anot jo, gerai, tai kad turimomis žiniomis, asmuo, grįžęs iš kelionės užsienyje, nuo kovo 13 dienos sąžiningai laikėsi saviizoliacijos ir su niekuo per šį laikotarpį nekontaktavo.

„Brangūs Joniškio rajono gyventojai, labai svarbu, kur mes esame šiandien, bet daug svarbiau, kur būsime rytoj. Todėl dar ir dar kartą kviečiu visus saugoti save, saugoti savo artimuosius ir būti atsakingais ir pilietiškais“, – prašo V. Gailius.

Lietuvoje patvirtintų ligos atvejų – 437, per vakar dieną ištirti 1524 ėminiai. Bendrai iki šiol iš viso ištirti 8424 ėminiai dėl įtariamo koronaviruso. Šeštadienio vakarą šis skaičius siekė 394, naujų atvejų skaičius per naktį išaugo 43-imis.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/news/daily/lithuania/lietuvoje-437-uzsikretimo-koronavirusu-atvejai-pranesama-apie-susirgimus-kauno-klaipedos-ir-panevezio-ligoninese.d?id=83910599

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)