Jo teigimu, dviem asmenims diagnozė nustatyta mobiliajame tyrimų punkte, vienam – Klaipėdos universitetinėje ligoninėje (KUL). Vienam rezultatų laukiančiam asmeniui, pasak V. Grubliausko, buvo atlikta operacija.

„Pasitinkame dieną su 3 naujai identifikuotais COVID-19 atvejais, dviem iš jų tai nustatyta mobiliajame punkte ir jie tikėtina gydysis saviizoliacijoje, vienas pacientas bus gydomas KUL. Beje, vienam iš tyrimo rezultatų dar tebelaukiančiam pacientui atlikta ekstrinė operacija, tačiau tai ne iš „sunkiųjų ar labai sudėtingųjų“ ir ji pavyko sėkmingai, nors rizikos faktorius vertinamas rimtai“, – feisbuke rašo V. Grubliauskas.

„Linkiu tyrimo rezultatų laukiantiesiems sulaukti jų neigiamų ir grįžti namo. Po ilgos įvairiausių derinimų nakties laukia intensyvi gausybe kitų, jau darbinių/organizacinių derinimų diena ir tam tikslui šiandien šaukiamas Ekstremalių situacijų valdymo komisijos posėdis, kuriame dalyvaus keltų linijų atstovai, ir visų reikiamų tarnybų bei žinybų atstovai taip pat. Iššūkių daug, bet turint bent dieną suderinimams, tai jau logiškai įmanoma ir suderinama. Taip pat dieną susitinku su 4 miesto Tarybos frakcijų pirmininkais (aš būsiu penktuoju susitikimo dalyviu), suderinsime pirmojo nuotoliniu būdu organizuojamo Tarybos posėdžio organizacinius aspektus bei klausimus“, – pridūrė uostamiesčio meras.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (81)