„Susisiekė su manimi „Pavaduotojas“ ir pasakė, kad būsiu perkeltas. Priežastis – reikia atlaisvinti patalpas. Tikriausiai nepatiko, kad nevalgiau ligoninės maisto, todėl sudarė sąlygas, kad neužsakinėčiau maisto“, – feisbuko paskyroje „Sergu korona“ rašė jaunuolis.

Naujos patalpos padarė ligoniui įspūdį.

„ Naujas kambarys – Labiau galbūt kamera. Lango atsidaryti negalima, nes užrakinta, durys irgi rakinamos, tikriausiai, kad nepabėgtum“, – rašė jis.

Vienas iš dalykų, kurie įstrigo pacientui – tai, kad naujose patalpose nerado dušo, nors jam buvo sakyta, kad sąlygos bus tokios pačios kaip ir prieš tai.

„Apkniso mane“, – konstatavo studentas.

Labiausiai jis džiaugėsi tuo, kad gavo arbatos su medumi ir citrina.

„Vakarinę pamainą dirbanti seselė yra gerumo įsikūnijimas, siūlo visokeriopą pagalbą, gaila negali man padėti“, – rašė jaunuolis.

Klaipėdos ligoninėje gydomas rietaviškis yra vienas iš septyniolikos asmenų, kuriems Lietuvoje patvirtintas koronavirusas. Labiausiai jis įsimintinas tuo, kad grįžęs iš Danijos neskubėjo karantinuotis, ir dar buvo nuvykęs pramogauti į prie Palangos esantį „Atostogų parką“. Apie savo motyvus pacientas rašė jau anksčiau. Tai galima paskaityti čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (347)