D. Steponkus studijavo biomedicinos mokslų studijas Kauno medicinos akademijoje, stažavosi Vokietijoje. Yra dirbęs Klaipėdos raudonojo kryžiaus ligoninėje, o šiuo metu eina Vyriausio gydytojo pareigas Šilutės ligoninėje.

Konkurso laimėtojas yra buvęs Lietuvos gydytojų vadovų sąjungos Tarybos pirmininku, o 2013 metais buvo išrinktas geriausiu gydymo įstaigų vadovu Lietuvoje. Darius Steponkus dažnai dalyvauja medicinos srities konferencijose ir mokymuose, taip pat yra aktyvus visuomeninėje veikloje. Jam 2012 metais suteiktas nusipelniusio Lietuvos sveikatos apsaugos darbuotojo vardas.

Artimiausiu metu bus išsiųstos reikiamos užklausos į specialiąsias tarnybas. Tik gavus informaciją, patvirtinančią jo patikimumą eiti įstaigos vadovo pareigas, Darius Steponkus bus paskirtas vadovauti Respublikinei Klaipėdos ligoninei.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)