Kandidatai į šias pareigas privalo turėti socialinių mokslų arba biomedicinos mokslų srities aukštąjį universitetinį ar jam prilygintą išsilavinimą (magistro kvalifikacinį laipsnį), taip pat turėti ne mažiau kaip 3 metų vadovaujamojo darbo patirtį.

Respublikinis priklausomybės ligų centras yra gydymo įstaiga, teikianti medicinines, psichologines ir socialines paslaugas žmonėms, žalingai vartojantiems alkoholį, narkotines medžiagas ar tabaką, bei jų šeimos nariams. Todėl kviečiame dalyvauti konkurse asmenis, išmanančius sveikatinimo veiklos planavimą, organizavimą bei vykdymą, turinčius puikias lyderystės ir vadybos kompetencijas, galinčius prisidėti prie sklandaus priklausomybių ligų prevencijos ir gydymo politikos įgyvendinimo.

Naujasis vadovas turės atstovauti centrą bei efektyviai planuoti ir organizuoti įstaigos darbą, todėl organizuojant atranką didelis dėmesys bus skiriamas ir nepriekaištingai reputacijai, o po konkurso bus kreipiamasi į STT ir prašoma patikrinti kandidatų biografijas.

Pasibaigus dokumentų priėmimo terminui, kvalifikacinius reikalavimus atitikę kandidatai bus kviečiami į pokalbį, kurio metu pristatys savo strateginės veiklos gaires. Pokalbio metu bus ypač vertinami pretendentų lyderystės ir vadybos gebėjimai, siekiant įsitikinti, jog naujasis vadovas gebės tinkamai spręsti iškilusias problemas bei užtikrinti įstaigos darbo organizavimą ir koordinavimą.

Pageidaujantys dalyvauti, visą reikalingą informaciją ras SAM interneto svetainės skelbimų skiltyje Konkursai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją