Krūtų mažinimo operacija, odos šalinimas po nėštumo ar atsikratyto svorio, vokų patempimas, nosies korekcija po traumos – tai tik keletas plastinių operacijų, kurios pacientui taikomos ne tik dėl grožio, bet ir dėl sveikatos – tiek fizinės, tiek psichologinės.

Pavyzdžiui, nutukimų chirurgija ir medicina visomis turimomis priemonėmis siekia atsikratyti ar sumažinti viršsvorį bei jo padarinius. Tam pasitelkiamos įvairios priemonės, pradedant nuo gyvensenos pokyčių, medikamentinio gydymo, baigiant sudėtingomis chirurginėmis operacijomis, kurių metu sumažinamas maisto patekimas į organizmą ar jo įsisavinimas. Riebalinis poodinis sluoksnis iš tų vietų, kur jo daugiausiai susikaupę, pvz., rankų, šlaunų, pilvo, gali būti nusiurbiamas arba pašalinamas kartu su pertekline oda.

Rugpjūčio 22 dieną, 11 val. DELFI TV studijoje lankysis Medicinos diagnostikos ir gydymo centro Plastinės-estetinės chirurgijos ir dermatologijos centro vadovas, plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojas Renaldas Vaičiūnas bei nutukimų chirurgas Tomas Manelis, Medicinos diagnostikos ir gydymo centro bei Chicago Institute of Minimally Invasive Surgery bendradarbis.

Tomas Manelis ir Renaldas Vaičiūnas

Turite galimybę šiems specialistams užduoti jums rūpimą klausimą apie plastinės operacijos galimybes Lietuvoje. Pateikite jį čia:

O atsakymų rugpjūčio 22 dieną, 11 val. klausykitės tiesioginėje DELFI TV transliacijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)