Savo karjerą pradėjusi Valstybinėje akreditavimo sveikatos priežiūros veiklai tarnyboje kaip vyresnioji specialistė, ji vėliau tapo padalinio vadove. Dr. J. Kutkauskienė taip pat yra užėmusi Valstybinės ligonių kasos prie Sveikatos apsaugos ministerijos direktoriaus pavaduotojos medicinai ir vidinio departamento vadovės pareigas. Mykolo Riomerio universitete dėstė Sveikatos teisės pagrindų programą.

J. Kutkauskienė yra įgijusi gydytojos bei teisininkės išsilavinimą bei apsigynusi teisės srities disertaciją.

Pagal šiuo metu galiojančią tvarką, artimiausiu metu bus išsiųstos reikiamos užklausos į specialiąsias tarnybas, kad šios pateiktų informaciją apie laimėtoją ir ji galėtų pradėti vadovauti šiai įstaigai. Kitaip tariant, nugalėtoja į pareigas bus paskirta tik pateikus informaciją, patvirtinančią jos patikimumą eiti įstaigos vadovo pareigas.

Respublikinė Vilniaus universitetinė ligoninė yra Vilniaus universiteto (VU) Medicinos fakulteto ir Lietuvos sveikatos mokslų universiteto mokymo bazė, kur vyksta ikidiplominės ir podiplominės studijos: žinių semiasi rezidentai, kvalifikaciją kelia sveikatos priežiūros specialistai. Čia veikia penki VU Medicinos fakulteto klinikiniai centrai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)