Kandidatas į Respublikinės Šiaulių ligoninės vadovo pareigas turi turėti biomedicinos mokslų ar socialinių mokslų srities aukštąjį universitetinį ar jam prilygintą išsilavinimą (magistro kvalifikacinį laipsnį) ir ne mažiau kaip 3 metų vadovaujamo darbo patirtį.

Taip pat didelis dėmesys bus skiriamas įvertinti vadovams būtinas asmenines savybes, lyderystės ir vadybos įgūdžius, vadovavimo patirtį bei nepriekaištingą pretendento reputaciją, todėl po konkurso bus kreipiamasi į STT ir prašoma patikrinti kandidatų biografijas. Šiaulių respublikinė ligoninė yra viena didžiausių šalyje, tad ypač svarbu, jog vadovas gebėtų užtikrinti tinkamą ligoninės funkcionavimą ir augimą.

Pasibaigus dokumentų priėmimo terminui, kvalifikacinius reikalavimus atitikę asmenys bus kviečiami į pokalbį, kurio metu pristatys savo, kaip įstaigos vadovo, strateginės veiklos gaires. Pokalbio metu bus ypač vertinami lyderystės ir vadybos gebėjimai, siekiant įsitikinti, jog naujasis vadovas gebės tinkamai spręsti iškilusias problemas, užtikrinti ligoninės darbo organizavimą ir koordinavimą bei pasirūpinti aukšta suteikiamų paslaugų kokybe.

Konkursas bus skelbiamas kitą savaitę. Pageidaujantys dalyvauti, visą reikalingą informaciją ras SAM interneto svetainės skelbimų skiltyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)