Prieš tai V. Zaksas vadovavo VLK Sveikatos priežiūros paslaugų departamentui, VLK Metodinio vadovavimo, paslaugų ekspertizės ir kontrolės skyriui, Vilniaus teritorinėje ligonių kasoje Ekspertizės ir audito skyriuje ėjo vyr. specialisto pareigas, dirbo vidaus ligų gydytoju.

„Esu dėkingas sveikatos apsaugos ministrui už parodytą pasitikėjimą. Kartu su ligonių kasų komanda ir toliau visokeriopai rūpinsimės, kad visi pacientai gautų jiems būtiną gydymą, kompensuojamuosius vaistus, medicinos pagalbos priemones, o gydymo įstaigos – tinkamą apmokėjimą už kokybiškas ir efektyvias gydymo paslaugas“, – teigia V. Zaksas.

Naujas vadovas akcentuoja, kad VLK yra sveikųjų ir sergančiųjų garantas. Ligonių kasos neteikia sveikatos priežiūros paslaugų, bet garantuoja, kad šių paslaugų, suteiktų apdraustiesiems privalomuoju sveikatos draudimu, išlaidos būtų kompensuotos.

V. Zaksas yra įgijęs gydytojo kvalifikaciją Kauno medicinos institute (dabartiniame Lietuvos sveikatos mokslų universitete).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)