Tam prieštarauja Vaikų ortopedijos ir traumatologijos centro vadovas Kęstutis Saniukas. Anot jo, ligoninėje, į kurią daug investuota, suprastės paslaugų kokybė, stipriai padidės eilės. Medikas neigia, kad centre pacientų mažėja.

Santaros klinikų Vaikų ligoninės vadovybė tuo metu neigia, kad sudėtingas operacijas atliekantis Vaikų ortopedijos ir traumatologijos centras nukentės, nes milijonus kainavusi moderni pooperacinė įranga ir toliau bus naudojama, o lovų sumažės ne 40 proc., kaip neoficialiai sako darbuotojai, bet vos dviem.

„Turime tokią situaciją, kad iš tikrųjų dėl sumažėjusio vaikų skaičiaus ir dėl mūsų pagerėjusių diagnostikos, gydymo technologijų mums tiek tų lovų (ortopedijos ir traumatologijos centre – BNS) nebereikia“, – teigė Vaikų ligoninės direktoriaus pavaduoja Sigita Burokienė.

BNS primena, kad Vaiko raidos centrui Santariškėse numatoma pastatyti naujas patalpas, tačiau neseniai teismas panaikino Santaros klinikų sprendimą dėl pasirinkto konkurso laimėtojo.

Vaiko raidos centro atstovai BNS pernai rudenį pasakojo, kad į naujai pastatytas patalpas Santariškėse tikimasi įsikelti ne vėliau kaip 2020 metų pavasarį.

Šaltinis
Temos
It is prohibited to copy and republish the text of this publication without a written permission from UAB „BNS“.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)