Lapkritį moters šeima nusprendė išjungti jos gyvybę palaikiusius aparatus. Tačiau visų nuostabai praėjus dviems dienoms ji atsibudo.

„Kiekvienas žmogus skirtingai apibrėžia tai, kas yra stebuklas. Tačiau man tai yra stebuklas, nes nieko nesu iki tol matęs“, NBC4 televizijos kanalui sakė E. Barnette gydytojas dr. Mattas Wootenas.

Prieš dvylika savaičių E. Barnette vyras Dale'as negalėjo ryte jos pažadinti. Moteris skubiai buvo išvežta į „Mount Carmel West“ ligoninę. „Ėmė streikuoti vienas organas po kito. Jie sutvarkydavo vieną, kažkas kitas sutrikdavo“, – pasakojo vyras.

Gydytojai niekaip negalėjo išsiaiškinti, kas jai buvo. Eloise buvo atvežta su didele temperatūra. Insulto, meningito ir smegenų infekcijos diagnozės buvo atmestos. Galiausiai tyrimai parodė, kad stringa jos inkstų veikla, todėl moteris buvo prijungta prie dializės aparato. Staigiai krito jos kraujospūdis.

Kai Eloise būklė visai pablogėjo, jos šeima lapkričio 19 d. nusprendė atjungti ją nuo gyvybę palaikiusios įrangos. Tačiau moteris ir toliau kvėpavo.

„Mes ten buvome ir laukėme, kol ji išeis. Vis meldėmės“, – sakė Dale'as.

Po dviejų dienų Eloise gydęs gydytojas dr. M. Wootenas atėjo jo apžiūrėti. „Kai aš atėjau, ji atsimerkė ir ėmė su manimi kalbėti. Buvau labai nustebęs“,– pasakojo medikas.

Eloise sako, kad ją pačią visą ši istorija labai stebina. Ji mano, kad jos atsigavimas buvo tikras stebuklas ir kad viskas įvyko dėl jos stiprios valios. „Viduje esu kovotoja ir tai palaikė man gyvybę“, – sakė ji.

Dabar moteris jau yra grįžusi namo ir sako žinanti, kad dar neatėjo jos laikas. Iš šis istorijos ji išmoko vieną dalyką: „Nesvarbu, kas vyksta, neprarask vilties“.

„Jie visai netikėjo, kad aš atsigausiu, ir manė, kad geriausia bus mane paleisti“, – sakė stebuklingai atsigavusi moteris.

Atsigavusi Eloise buvo perkelta į terapijos centrą, kur keturias savaites nebuvo jokios pažangos.

Tačiau vėliau ji atsikėlė ir ėmė vaikščioti.

„Jeigu ne terapijos skyrius, nemanau, kad būčiau pajėgusi atsigauti“, – sakė ji.

Gydytojai iki šiol nesupranta, kodėl ėmė streikuoti Eloise inkstai ir kaip ji taip stebuklingai atsigavo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)