Kiekvieną vakarą prieš miegą 1,5 mėnesio valgyti:

- abrikosus
- figas;
- slyvas;

Šis santykis:

- 1 figa (figmedžio);
- 5 džiovinti abrikosai (džiovinti abrikosai);
- 1 slyva.

Šiuose vaisiuose yra medžiagų, kurios sukelia tarpslankstelinių diskų minkštų audinių atstatymą. Taip pat šios medžiagos audinį daro labiau stabilų ir elastingą. Stiprinant šiuos audinius, slanksteliai patys atsistato į savo vietas, be išorinio įsikišimo.

Dėl nepakankamo tarpslankstelinių diskų maitinimo bei apkrovos minkštasis audinys nebesugeba išlaikyti drėgmės (vandens), ir jie tampa ne tokie elastingi, džiūsta, traukiasi, gaubiasi, pučiasi, įtrūksta ar net plyšta – susiformuoja tarpslankstelinio disko išvarža. Pats tarpslankstelinis diskas nėra jautrus; skausmas jaučiamas, jei diskas spaudžia gretimai esančias nervų šakneles.

Pabandykite padaryti tai - jūs neatpažinsite savo stuburo. Medžiagų tokiai procedūrai atlikti neturi kiekvienas vaisius atskirai, tad reikalingas visų vaisių mišinys. Šis mišinys suteikia daug energijos, taip pat padidina vyrų ir moterų seksualinę galią.

Autoriui šį receptą pasakė sportininkai - olimpiečiai, kurie tokiu būdu atstato savo stuburą po didelių apkrovų. Autorius keletą metų rekomenduoja savo pacientams - tikrai padeda.

Abrikosai ar džiovinti abrikosai, nesvarbu, kaip juos vadinti, viena, tai maistingųjų medžiagų sandėlis. Moksliškai įrodyta, kad džiovinti abrikosai turi teigiamą poveikį širdies raumenų darbui, dėl to, kad turi kalio, be to, džiovinti abrikosai puikūs vėžio profilaktikai. Šio stebuklingo vaisiaus sudėtyje - fosforo, geležies, kalcio, karotino, vitamino B5.

Figos - profilaktinė priemonė nuo vėžio, normalizuoja skydliaukės veiklą. Be to, džiovintos figos padeda pašalinti parazitus iš žarnyno. Jos yra naudingos kaip liaudies gydymo priemonė bronchito gydymui.

Slyvos - dar viena gamtos dovana jūsų sveikatai. Turbūt pirmas dalykas, kam turi teigiamą poveikį džiovintos slyvos - virškinimo traktui. Slyvų užpilas padeda atsikratyti vidurių užkietėjimą ir normalizuoja virškinimo sistemą. Be to, slyvos naudingos ir tiems, kurie turi širdies problemų ir aukštą kraujospūdį. Manoma, kad slyvos naudingos inkstų ligoms, reumato, kepenų ligoms ir aterosklerozės gydymui. Ir dėka didelio vitamino A kiekio, gerina regėjimą.